ЕКСТРА-ЛІГА. 5 ТУР. "УРАГАН" - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" - 2:3

Третя поспіль домашня поразка івано-франківців

Матчем проти "Урагану" рівненський "Кардинал" завершував свою виїзну серію. Враховуючи те, що попередні два поєдинки на виїзді для підопічних Сергія Піддубного склалися більш-менш вдало, то у гостей було явне бажання продовжити свою безпрограшну виїзну серію. І в першому таймі, точніше - на його початку, "кардинали" показували, що їх наміри мають реальне підґрунтя. Рівняни більше володіли м'ячем і намагалися частіше загрожувати воротам Бірова

Що ж стосується "ураганівців", то вони, мабуть, не відразу увійшли в гру. Тільки в середині першої 20-хвилинки підопічні Івана Скіцка почали "прокидатися". Однак це не дало належного ефекту. Тим більше, "Кардинал" продовжував володіти ініціативою. Правда, до взяття воріт "Урагану" справа не доходила. А ось у господарів в одному з епізодів міг би статися гол, якби Зварич точніше пробив по воротах Дєнюжкіна. Тим не менш, цей момент став своєрідним стимулом для івано-франківців, які могли забити ще до перерви, але зробити це не зуміли.

Покарання за невикористані моменти для "Урагану" було практично на початку другого тайму, коли Танський зумів пробити з гострого кута - м'яч затріпотів у воротах Бірова. Для "Урагану" це вже був дзвіночок до того, що потрібно постаратися перебудуватися, поки не прийшли куди більші проблеми. Проте зробити це "дракони" не змогли. Яскраве тому підтвердження - рахунок 3:0 на користь "Кардинала" вже на 31-й хвилині. Спершу Сімка зрізав м'яча у власні ворота після прострілу з кутового, а згодом Сондак у контратаці поцілив у ближню "дев'ятку" з кількох метрів.

І часу на те, щоб відіграти такий гандикап, у підопічних Івана Скіцка було мало. Але він все-таки був. Тому, наставник "Урагану" відразу взяв тайм-аут. І він подіяв - вже через деякий час Миколюку вдалося відіграти один м'яч - красивим пострілом у дальню "дев'ятку" після пасу з кутової позначки. І ще залишався час для того, щоб забити ще два голи. І господарі майданчика це розуміли, тому й посилили тиск на ворота Дєнюжкіна. Однак, дивідендів це не приносило. 

Зрештою, івано-франківці змушені були перейти на гру з п'ятим. І цей крок подарував "ураганівцям" надію. Точніше, подарував її Ланко, який записав на свій рахунок автогол. Однак, врятувати цей поєдинок "Урагану" так і не вдалося. Таким чином, "дракони" знову не змогли зачепитись за очки вдома. А ось "Кардинал" може спокійно вирушати додому і після довгої перерви готуватися до своєї першої домашньої гри на новенькому паркеті місцевого залу ДЮСШ-4.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, UA-Футбол.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 5 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 2:3 (0:0)

18 жовтня. 14:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 300 глядачів.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Кіндій (Львів). Спостерігач арбітражу: Соболевський (Радомишль).

Ураган: Біров - Кіндратів-к, Сімка, Зварич, Горбатий - Баланик, Корсун, Боргун, Лясковський - Пелех, Миколюк.
Кардинал-Рівне: Дєнюжкін - Маринюк, Танський-к, Піддубний, Ланко - Кашуба, Ситник, Басич, Фаренюк - Сондак.
Голи: Миколюк (33), Ланко (38, автогол) - Танський (24), Сімка (27, автогол), Сондак (31).
Попередження: Піддубний (16).

18.10.2014 18:18